Jij kan alleen maar stralen op jouw trouwdag zonder je zorgen te maken over je bruidskapsel en bruidsmake-up. Bionda van Salon LXL zorgt er voor dat jij op jouw eigen unieke wijze kan shinen op jouw grote dag!

Bruidskapsel Salon LXL

Interesse?
Neem contact met mij op:
Bruidskapsels-Icon

Bruidskapsels

Een nonchalante coupe? Liever een paar hippe vlechten? Of toch die klassieke look? Door mijn eindeloze ervaring maak ik het kapsel dat bij je past.

Bruids-Make-up-icon Salon LXL

Bruids make-up

Om het plaatje compleet te maken ben ik ook gespecialiseerd in make-up en werk ik vaak samen met een andere top visagiste.

Bionda Kraaij

"Mijn kapsels laten jou stralen"

Bionda van Salon LXL

Inspiratie

Banner bruidskapsel Salon LXL

Klassiek

Make-up

Ilka-van-Wieren-Photography Vintage Wedding Boho Wedding Salon LXL

Nonchalant

100% Tevreden bruiden

Tamara Salon LXL

Bionda van salon LXL denkt uitstekend met je mee. Wat ik super fijn vind is dat ze precies begrijpt wat je graag wilt. Met als resultaat een prachtig bruidskapsel wat de hele dag en avond perfect bleef zitten. Echt een dikke aanrader als je de hele dag wilt stralen en je niet druk wilt maken!

Tamara

Sanne Salon LXL

Bionda, je bent mijn heldin! Je hebt er voor gezorgd dat ik mij super mooi, vrouwelijk, sexy en zelfverzekerd voelde op mijn trouwdag. Mijn haar heeft, ondanks windkracht 8, de hele dag goed gezeten en mijn make-up is, ondanks de vele emotionele momenten, perfect blijven zitten.

Sanne

Ping Media Design  © Copyright 2020